Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj počítač je rozbitý?

Od: micka* odpovědí: 6 změna:

Včera a dnes se mi stalo to,že se mi zasekl počítač,ukazoval mi nápis FIXING a nějaká procenta,ukazoval ještě nápisy,ve kterých se psalo o diagnostice a ještě mi počítač v jeden moment ukázal,že se nespustil správně. Teď to zase funguje normálně,ale nevím,jestli s těmito záseky nezačne ten počítač znovu. Co to znamená? Je můj počítač rozbitý?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud funguje normálně, tak "nezmatkujte" a provozujte běžným způsobem dál. ;) Mohlo se stát i nějakou nepředloženou "manipulací", případně náhodně, z iného důvodu. Pokud by se problém opakoval, požádejte někoho kdo se víc vyzná, případně kontaktujte nějaký servis. Každopádně Vás varuji, pokud tomu nerozumíte, použít a provádět nějaké "čistění" pomocí nějakého SW. Můžete nadělat víc škody jako užitku.*tyty*

jirib
hodnocení

0x
Málo informací...
Preventivně lze "vyčistit" několika programy,třeba ze Slunečnice.
Pokuď jste jen uživatel,kontaktujte nějakého známého nebo někoho z rodiny.

spu
hodnocení

0x

Ano, je rozbitý potřebuje do servisu

hodnocení

0x
Když to udělá znovu tak nafotit, jinak nelze říct o co šlo přesně. Pokud znáš někoho kdo se v počítačích vyzná tak to může překontrolovat.

hodnocení

0x

Možná by pomohla tato oprava Příkaz CHKDSK zji/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]