Dobrý den, Vyskytl se mi problém s notebookem. Nejprve se začal odchlipovat takový ten obal obrazovky ve spodní části a najednou se mi sekalo i otvírání notebooku. Spoj mezi obrazovkou a zbytkem notebooku se rozbil, poté i upadl. Jdou vidět drátky a úplně se obrazovka uvolnila. Přestala jsem notebook zavírat, aby se to ještě víc neponičilo, ale ta obrazovka se furt kýve. Notebook funguje normálně tak jak má, ale když se to urve tak je asi po notebooku. Dala bych to do opravny, ale teď před Vánocemi asi není nejlepší chvíle. Myslíte ze se to dá opravit nebo bude potřeba nový? Děkuji za každou radu
Budou vytržené panty, ty krytky jsou jen důkaz toho, že to neřešíte již delší dobu. Bude nutné vyměnit spodní vanu (nebo víko, podle toho kde je to vytržené) a rámeček okolo LCD, možná i panty. Není vhodná chvíle, ale lepší už to nebude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.