Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadky signálu

Od: boris* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám notebook Windows 10.Mám výpadky signálu wifi a načítání stránek. Provedl jsem vícekrát aktualizaci ale nepomohlo to.Mužete poradit jak postupovat a odstranit problém? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nemůžeme, protože to že máš notebook Win 10 je k ničemu a to co je rozhodující pro radu tady není...tak se zamysli a dolň dotaz

doplněno 16.12.21 14:22:

s tám co jsi napsal jde poradit jen kontrola WiFi karty NB jestli má vypnuto řízení spotřeby Woknama

hodnocení

0x
A přes kabel bez problémů? Jsou blízko další Wi-Fi a routery, je to v paneláku? Pokud přes kabel dobrý, pak zkuste změnit kanál...ale bez bližších údajů z vaší strany se kloudně poradit nedá...jste na řadě...
doplněno 18.12.21 21:18:

boris už má asi hotovo...

111®
hodnocení

0x

já bych začal tím jestli má net po drátech nebo vzduchem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]