Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ve WhatsApp ztučnit písmo na PC?

Od: misa503® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Mám propojen WHP s PC. Psal jsem na PC text na Wh a text se najednou odeslal v tučném stejně velikém písmu. Nevím proč? Snad jsem u toho zavadil o nějakou jinou klapku na klávesnici... A v dalším textu již bylo písmo netučné, ale za chvíli byla zase samostatně poslaná věta tučně.

Tak bych se chtěl zde zeptat, zda náhodou někdo neví, jak se to písmo zatuční. Ve wordu to umím zatučnit, zde zatím ne.

To zatučnění bylo vždy u věty, která začínala * a končila také *, protože to byly citáty.

Děkuji za případné rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x

u google chatu když se text napíše do hvězdiček tak se napíše tučně...u wocasu to nemám ověřený...jakože... *ahoj* a ahoj bude tučně

13.12.21 10:07
hodnocení

není

hodnocení

Je to takhle, díky zde inspiraci-jsem zkoušel. Když se napíše text a na začátku se dá hvězdička a na konci také hvězdička, pak bude text tučně ve Wh

Moc děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]