Kde najdu co je myšleno pod NAT typem A, B,C a především D? Když pominu že jde o úplně demenentní označení (například A=open - znamená to že NAT není přítomen) tak D jsem nenašel vůbec. (Ono natů je více druhů a více klasifikací, ostatně ani na wikipedii jsou jen podle jednoho způsobu klasifikace, myslím že svůj systém má Cisco), Taky tam hrajou roli randomizace portů nebo věci co NAT přímo nejsou (UPNP)
zajímá mě to. protože chci vědět co to znamená. A problémy s překladem nemám, neb žádný překlad nemám. K webům/službám "jakože"vpn mám despekt. Je to předražený šmejd, levnější je si pořídit vps s tunelem nebo ngrok.io Ten článek má pro mě nulovou novou hodnotu s vyjímkou. Sice tam je odstavec "Here are 5 types ABCD...F".. Jenže je to stejně lapidární jako samotné označení A-F, takže se nedozvím nic nového, ani co NAT typu C je přesně. A že NAT C může komunikovat s A je "definice kruhem"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.