Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohl závadu na desce způsobit monitor?

Od: p4v3ls* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, mohl způsobit monitor závadu na desce?A to tu, že se po spuštění PC nic nezobrazuje na onitoru, akorát no singal? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrburns*
hodnocení

0x

Proc myslis ze zavadu zpusobil monitor? zkousel si zkontrolovat jestli jsou kabely spravne zastrceny v monitoru a v pocitaci?taky mohla odejit graficka karta.co pocitac dela?

p4v3ls*
hodnocení

Vše je zapojené právně. PC nedělá nic, krom toho, že chrčí HDD, a točí se větráky. Na monitoru se pouze objeví "no signal" a rozsvítí se oranžová dioda. Kartu tam nemám, jedu na integrovanou.

sondaw*
hodnocení

0x

No signal jsem měla nedávno, když jsem při úklidu nevědomky odpojila modem*smich* a pak jsem se jen divila, cože se to...?

No vidíš...já mamce pořád řikám jak velké uklízení škodí *smich* Ne to je vtip ;)

Nicméně bacha, nemusí to být vůbec vada grafiky nebo monitoru, klidně to může být problém s ramkou nebo deskou- otevřel bych dekl pc a všechny karty paměti vynda a nandal...

mrburns*
hodnocení

0x

tak je to opravdu asi ta zakladovka ale monitor ji urcite neoddelal zakladovka nekdy odejde sama od sebe jestli je jeste v zaruce vzal bych ji nareklamaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]