Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice Hama

Od: janh* odpovědí: 4 změna:

Koupil jsem klávesnici Hama uRage Illuminted 2. Jsem s ní spokojený, ale nemůžu přijít na funkci tří kláves. Různě je zkouším mačkat při různých činnostech, ale nic se neděje.

1. Vlevo nahoře: Multimediální klávesa označená jako X

2. Uprostřed nahoře: dvě klávesy použitelné s klávesou FN. Levá normálně píše znak: = pravá: čárku a háček nad písmenem. K FN jsou tam znaky: trojúhelník špicí nahoru s vepsaným písmenem F a trojúhelník špicí dolů s vepsaným písmenem F.

Nikde jsem k tomu nenašel žádný návod. Jestli víte, k čemu ty klávesy slouží, napište mi to prosím.

Klávesnice Hama

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bohužel jsem nic nenašel, zkusil bych:

info@hama.cz

+420 543 538 134

ps: ještě mne napadlo - jak se ovládá intenzita podsvícení?

janh*
hodnocení

Intenzita podsvícení se ve skocích 0-3 ovládá klávesou FN + PGUP nahoru a PGDN dolů. Na těchhle klávesách jsou symboly trojúhelníků nahoru a dolů a v nich reflektor.

k2
hodnocení

1x

"X" by mohlo (i vzhledem k jeho umisteni) byt zastaveni nacitani stranky (opak refresh-e). V dnesnich dobach rychleho internetu prakticky k prdu...

janh*
hodnocení

Tak to X jsi trefil, zastavuje to načítání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]