Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych radu.Na mém notebooku jsem měl školní účet kvůli TEAMS, wordů a tak dále. Dostudoval jsem, tak jsem školní účet odebral, odebral jsem i zřizovací školní balíček v Nastavení/Účty/Přístup do práce a školy/Odebrat zřizovací balíček. Notebook jsem restartoval, ale stále to po mě chce co dva měsíce změnit heslo protože " Vaše organizace vyžaduje změnu hesla". A nejde mi nastavit PIN na méně než 4 čísla, protože " Vaše organizace stanovila následující požadavky na složitost PINu". Mám WIN 10 HOME. Zkoušel jsem tohle: top-password.com/... V regedit jsem nenašel PassportForWork. Přes příkazový řádek, a následný příkaz net accounts /maxpwage:0 taky nefunguje. Už si nevím rady. Děkuji.
Při tom postupu podle top-password.com jsi zkusil i ty neexistující klíče v registru vytvořit a napsat do nich hodnoty podle návodu pro metodu 2?
" The last two keys (PassportForWork, PINComplexity) may not exist on your machine, so you will have to create them (right-click on the previous key and select New->Key in the context menu that appears)."
Pokud jsi to zkusil, s jakým výsledkem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.