Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírování z SD karty

Od: pp odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,při kopírování fotek z SD karty do PC mi bohužel PC neoznámil plný disk a začal vesele kopírovat. Po dokončení akce jsem SD kartu vyjmula s tím, že je hotovo a šla jsem fotit dále. Když jsem ale chtěla minuly týden fotky upravovat, zjistila jsem,že složka je prázdná. Je možné fotky dohledat někde v PC? Na kartě mi bohužel díky prefoceni obnovit nesly. Díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžete se pokusit o obnovu přes Recuva. Nicméně nejsem si jist, jestli nedokončený přesun tyto fotky ukáže...

jano963
hodnocení

0x

Dobrý deň, ak Ste kopírovali SD kartu do PC, Recuvu nepotrebujete,

pokial Ste ich V PC "formalne nezmazali".

Treba v PC hladať, kde Ste ich zapísali, a prekopívať ich na nejaké medium

napr. SD, SSD, USB kľúč a pod...

Ak Ste ich v PC oblasť na HDD niečím novým prepísali, tam Recuva

zachráni len to, čoho sa nedotkol nový prepis oblasti.

Je to mravenčia práca, ale zachrániť sa ešte niečo dá...*palec2*

111®
hodnocení

0x

kopírování fotky z SD karty neodstraní, dokonce ne ani brutální vytažení, ovšem jetli jsi dala Přesunout=F6 tak z karty zmizely..Recuvou nic nepokazíš, třeba něco zachtáníš..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]