Nejste přihlášen/a.
Zdravim,mam v PC prehravac Gom player a stahnul jsem si cestinu a ono mi ji to tam nedalo,je to porad anglicky!Nevim cim to muze byt!udelal jsem vse co to chtelo a porad to nejde!poradte mi prosim cim to muze byt.moc vam predem dekuju!
Máš verzi češtiny, která odpovídá tvé verzi programu?
Jinak běžný postup je, že program musí být ukončen, nakopíruješ podle instrukcí češtinu kam patří (někdy je třeba nainstalovat), spustíš program, najdeš Možnosti (Options) a někde by mělo být nastavení jazyka (language). Najdeš češtinu, potvrdíš a mělo by to fungovat
hele stahnul jsem tu cestinu z cestiny.cz nainstaloval jsem to jak mi to psalo ale porad nic!fakt nevim!A v menu prehravace neni nic na zmenu jazyka,nenasel jsem to.co ted?
Nainstaluješ program, na konci instalace zrušíš označení Run Gom Player - program nebudeš spouštět.
Spustíš patch s češtinou (GOMPlayer21154610cz.exe), zkontroluješ, jestli nastavená cesta odpovídá umístění, kde máš program nainstalovaný, ke konci počeštění na tebe jukne okno - viz obrázek
to jsem jeste ja mam ted ten samy problem s hrou!poradis mi jeste?
mam hru sniper elite,zase jsem stahnul cestinu ze stejne www adresy a udelal to same jako u toho prehravace ale nic!tak nevim co ted,zase!
No jestli mne z tebe neklepne, tak to zkusím , nejdřív se podívám na tu češtinu jak je udělaná a ozvu se
No je to totéž, jako s tím přehrávačem, zase je to patch, takže nainstalovat hru a nespouštět, spustit patch a koukat na instrukce, nic jiného s tím udělat nejde.
Potom bych restartovala PC a spustila hru, mrkni do možností hry (Options) jestli tam není volba jazyka (pokud se nespustí hned v češtině)
tak jsem to vsechno zkusil a co myslis? nic, porad to nejde! a asi nikdy nepujde!ale dekuju za snahu a pomoc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.