Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mail Hosting

Od: kyssling® odpovědí: 4 změna:
Zdravím ! Uvažuji pro naší doménu nad změnou poskytovatele mailhostingu, se stávajícím mám stále problém s blacklisty, případně reputací mailserveru.Nechal jsem si poslat nabídky (potřebuji cca 160GB prostoru na imap schránky, schránek je cca 60 u většiny mě stačí pop3 a 1GB, antivir).Jde mě o to, abych nespadl z bláta do louže, doporučíte mě u CZ poskytovatele někoho "většího", kdo dbá na blacklisty, reputaci a má solidní podporu? Jak jsem totiž s překvapením zjistil, někteří nejmenovaní poskytovatelé s tímto mají často problémy ...Díky za tipy !

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickw
hodnocení

0x

Co Wedos? Aspoň webhosting mívali asi nejlepší.

joudic*
hodnocení

0x
zkuste se zeptat onebit a savany, hlavne ne cobolske hostingy.. nicmene taky zalezi, co z toho mailu posilate a jak moc, z vaseho popisu nevyplyva zrovna extra reputace :)
co jsou cobolske hostingy? Myslím tím jak konkrétní jména, tak i definici

hodnocení

0x
A máš mail na vlastní doméně? Máš na ní spf záznam povolující mailserver toho hostingu (nemusí to být pevná ipv4:xx.xx.xx.xx ale i ipv4:smtp.host.cz ale i prosté "mx" což je stejná ip jako příchozího mailserveru na tvé doméně)?##

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]