Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje taková služba?

Od: pansvacinka® odpovědí: 3 změna:

Máme doma internet od O2, bez problémový. Jenomže já od té doby co jsem si pořídil velkou 4K telku tak z YT stahuju různé cestopisné dokumenty, všechno ve 4K. A hodina takového filmu má klidně i 10 GB. Poskytovatel na stažení více takových věcí reaguje zpomalením bitrejtu, což je asi správně.

Jde mi o to, jestli existuje nějaká služba, že bych jim třeba poslal disk, klidně terabajt, to by mohlo tak stačit s odkazy na YT co všechno chci sosnout - a oni by mi to pak poslali zpátky.

Moc díky za rady typu "pořiď si optiku" a tak - optika už v ulici je, ale poskytovatel připojení celé ulice zatím odkládá.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Co to máte za tarif? Zatím jsem se u pevného internetu nesetkal se zpomalováním kvůli velkému objemu stažených dat (a pokud to není ošetřeno ve smlouvě, tak to určitě v pořádku není).
Taková služba asi neexistuje, ale zkuste dát někam poptávku, někdo s rychlým internetem a hromadou času si třeba bude chtít takhle přivydělat. Otázka je, kolik za to jste ochoten dát.
hodnocení

Dík za odpověď. Škodnej by určitě nebyl, fakt o to dost stojím. Jedná se např. o tohle:

youtu.be/...

hodnocení

1x

klidně se můžeme domluvit

kolik by to bylo souboru mám optiku od nej.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]