Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porovnávač připojení k internetu

Od: martii odpovědí: 3 změna:

Existuje nějaký porovnávač nabídky připojení k internetu, který by mi podle adresy ukázal ihned dostupné možnosti? Co jsem zatím tak viděla, tak všude požadují zadat telefonní číslo s tím že mě za nějakou dobu někdo zkontaktuje. Já ale nikomu nechci žádné telefonní číslo poskytovat jen proto, abych dostala nějakou nabídku...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Přímý srovnávač mne nenapadá, ale určitě by google našel nabídky pro vaši lokalitu - "připojení k internetu [vaše lokalita]". Těch nabídek zas tolik nebude, aby se to nedalo srovnat ručně. Odkud jste? Většinou se vyplatí místní poskytovatel. Poptal bych se známých nebo sousedů, ty firmy přeci bývají v místě "profláklé". Jinak klasika - velká trojka operátorů, kabelovka apod. Ale dejte si obecně pozor na akční nabídky typu super cena jen na půl roku apod...

hodnocení

0x

To telefonní číslo může mít praktický význam - někdo udělá rešerši a pak vám ji odprezentuje. Podle vašich dalších reakcí se může zaměřit na různé aspekty připojení (například televiz je součástí zdarma a pod). Použití automatických srovnávačů není optimální verze nikdy, ani u povinného ručení.

hodnocení

0x

Pokud se Vám nelíbí předávat běžné číslo, je řešením si pořídit druhé číslo (druhá SIM karta, třeba velmi levná od Kaktus operátora - 50 Kč roční udržovací poplatek). Podružné číslo je volně k dispozici pro podobné účely a v případě potřeby ho blokujete (například vyndáte z dual-SIM mobilu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]