Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém, ne vždy ale dost často se mi stává, že když zapnu PC tak se objeví černá obrazovka s kurzorem, počítač sice vždy za nějakou chvíli plochu ukáže ale trvá to třeba 5 minut, všiml jsem si, že na PC je dioda nevím přesně k čemu slouží, pravděpodobně procesor, a když PC funguje normálně, tak ta dioda jakoby hodně bliká ale když byl problém s tou černou obrazvkou, tak ta dioda blikala v podstatě pravidelně jako tep.
Prosím všechny o radu.
Díky Václav
Počítač je starý to ano, ale ssd disk v nem je, byl vyměněn za starý hdd a je celkem nový výměna byla cca před půl rokem
Doporučím zaktualizovat Op.Systém a vyčistit disk nějakým čističem. Sám používám CCleaner CCleaner - ihned /... už od WinXP, zrychluje to počítač. CCleaner je potřeba před prvním číštěním řádně nastavit-odfajfkovat pouze to, co je pro uživatele podstatné. Doporučím i zapnutí antiviru Mirosoft Windows DEFENDERu, můžeš tam mít vir nebo nějakou "nedobrou"aplikaci, která zpomaluje start.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.