Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neumím stáhnout hudební album mp3

Od: janazah* odpovědí: 6 změna:

Na uložto najdu jednotlivé skladby, ale ne celá alba. Jak se prosím dostanu ke stažení celých alb zdarma v mp3 do pc, prosím? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cotomu
hodnocení

0x

Zdravím, mám pro vás atlernativu: jestli je to album k poslechu na Youtube, tak v adresním řádku umažte "ube," aby v adresním řádku zůstalo jen yout.com..., enter a poté dejte "Převod formátu MP3" :) Pokud na Uložto není nahrané celé album, tak si ho logicky nestáhnete.

im

Dobrý den,

jsem ve stahování sběhlý, ale tenhle tip jsem dosud neznal. Funguje a velmi Vám děkuji.

kt
hodnocení

0x
Zkus ssyoutube.com

jirib
hodnocení

0x
Na ulozto filtrujte jen archivy rar a zip.
Celá alba tam jsou,jen je potřeba hledat...
ulozto.cz/...

miro951
hodnocení

0x

Ja som kedysi mal tento postup:

Stačilo do riadku v GOGLE napísať:

?intitle:index.of? mp3

?intitle:index.of? mp3 disco

Skúšaním a kombináciami sa to da presnejšie

špecifikovať, mám toho gigabajty. Neviem ako je teraz gogle

nastavený, lebo je to na hrane s autorskými právami.

hodnocení

0x

Uložto je takový nelegálně legální web. Když to tam není, tak to tam zřejmě nikdo nedal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]