Nejste přihlášen/a.
Najela jsem si na Google a když zapnu počítač tak se mi tam vždy objeví.Prosím o radu,jak na to abych zase měla seznam.Díky moc. Zdraví antitalent přes PC
Jajo:
Je to velice jednoduché.Najdi ikonu I.Exploreru,klepni na ni pravým tl. myši.Objeví se ti tabulka,klepneš levým tlačítkem na vlastnosti internetu.Na tabulce,která se otevře,najdeš okénko s domovskou stránkou,kterou přepíšeš na WWW.seznam.cz
JABRAKA
doplněno 05.03.09 11:56:Promiň strýcu,byls první.
JB
Jo jo máš pravdu, kolegové nahoře poradili jak odstranit problém, ale já se tak nějak ptám, proč? Proč si místo Googlu dávat Seznam? Že by nějaká česká tradice, podobně jako ICQ?
no prostě proto, že pro většinu takových úplně běžných uživatelů platí seznam=internet
kvanta lidí co má home třeba google tak první co udělá tak do vyhledávacího pole napíše seznam.cz, kliknou na první odkaz (to je seznam.cz) tam do vyhledávacího pole napíší www.adresa.cz seznam jim ji také nabídne na prvním místě a no a na ni kliknou a jsou na oblíbeném servru. Adresní řádek nepoužívají. Až mě překvapuje kolik lidí takhle funguje. A hodně lidí tam má e-mail a nepožívají žádný soft, komunikují jen přes webové rozhraní. No ani nemá cenu se o tom rozepisovat. Každý den prolézají zpravodajské servry, vždy stylem google>seznam>příslušný web a když jim ukáži i tak hloupou věc jako RSS tak jim potom musím zaklapávat pusu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.