Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční myš

Od: pedro* odpovědí: 11 změna:

Ahoj lidi, nefungoval mi na notebooku touchpad, tak jsem několikrát přeinstaloval ovladač automaticky i ručně a najednou se rozjel, ale zase přestala fungovat myš...vyzkoušel jsem stejný postup a nic nezabírá, vytáhl, zapojil, nainstaloval všechny možné aktualizace, pořád nic...nějaký nápad? Dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xper
hodnocení

1x

Nebyl touchpad třeba vypnutý v nastavení nebo pomocí speciálního tlačítka na klávenici? ... Svítí vůbec myš?

olinl
hodnocení

0x
Odpoj myš, RESTARTUJ noťas, připoj myš a opět RESTARTUJ. Restarty doporučuji provést na přístroji(tlačítko power) než softwarově.

pedro*
hodnocení

Touchpad nebyl vypnutý v nastavení, taková možnost tam ani není a speciální tlačítko u F5 nereagovalo. Myš do té chvíle fungovala a nesvítí, má nové baterky (v nastavení mi tvrdí, že zařízení pracuje správně, ale to tvrdilo i u toho touchpadu...musí to být tím ovladačem. Zkusím ten tvrdý restart. Díky

pedro*
hodnocení

Tak nic, ani opakovaný tvrdý restart nezabral, zvuk při vypojení a zapojení USB to dělá správný...asi nemůžu chtít oboje ;)

hodnocení

0x

Zrušit zatržení (funkci) "Zapnout rychlé spouštění". Velmi důležitý úkon od Windows 10, kdy uvedený nesmysl Microsft zavedl. V době SSD a v podstatě i HDD nemá smysl. Jinak ovladače a programy běžící na pozadí se nerestartují při vypnutí a znovu-zapnutí. Stručný popis:

Napájení a režim spánku
> dole Další nastavení napájení
> vlevo Nastavení tlačítek napájení
> Nahoře "Změnit nastavení, které nyní není k dispozici"
> zrušit jsem zatržení "Zapnout rychlé spouštění"

pedro*
hodnocení

Díky za nápad, zkusil jsem to podle výše uvedeného a nic, znovu jsem aktualizoval ovladač ručně i automaticky - nic. Spouští se to teď trochu pomaleji, takže to asi nějaký vliv má...ale funguje pouze touchpad, divné...to je boj ;D

pedro*
hodnocení

Zkusil jsem použít starou myš s kabelem a ejhle, něco to dělá ikdyž ne úplně správně...můžete mi poradit, prosím, který z těch ovladačů mám ideálně zvolit? Mám tam na výběr : 3 x elan input device, pak kompatibilní myš PS/2 a Lenovo pointing device. (Myš má zespodu napsáno P/N: Cl-260)...ale vyzkoušel jsem je postupně už všechny. Díky

olinl

pedro zkus i Bod obnovení(pokud máš zapnutý)-vrátit se softwarově o pár dní dříve, kdy myš+touchpad fungoval.

pedro*
hodnocení

Právě že touchpad už nefungoval dlouho, díky moc všem za rady :)

hodnocení

0x

Zkusit vyčistit historii připojených USB zařízení pomocí USBDeview. Neinstaluje se, jen se spustí. Občas pomůže.

pedro*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]