Ahoj...prosím doporučite prosím nějaký malí mini notebook..nechci velký..ač je možná výhodnější..ale hodně se přehřívají..a jsou příliš drahé. Chtěla bych malí na občasné pouštění filmů ..psaní textů. A navíc se malí vejde do kabelky. Kdysi jsem měla..ale bohužel nevím co to bylo za tip Diky
zdravím, nevím co je pro vás drahé.. a z fota nejde určit velikost kterou potřebujete. Mohu poradit za sebe, než hodně malý notebook, tak asi lepší iPad, vyberete si z různých velikostí, přikoupíte klávesnici malou nebo s trackpadem dle vašich potřeb, ve složeném stavu bude menší nežli jste možná měla a také neznám velikost vaší kabelky Nebo můžete psát tužkou na displej a psané slovo se převede do textového souboru, nebo jen namluvíte a nemusíte psát a vždy vám opraví vaše ..í/y.. A využití tabletu je vždy širší, při cestování atd..
Velký se přehřívá? Ten malý musí narvat to samé do menších prostor, přehřívá se malý. Pokud ne, něco mu tam chybí. Nemá grafickou kartu, výkonný procesor,... Takže chcete vlastně větší mobil. Já bych vámi vybrané nekoupil. Jakákoliv nízká cena se mi zdá vysoká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.