Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční webkamera

Od: ferdimir* odpovědí: 5 změna:

zdravím! Nejde mi webkamera, program hlásí chybu 0xA00F4244, nevím, co s tím. Mám pevný pc, kamera je relativně nová, značka Trust a moc bych ji potřeboval. Může mi někdo poradit? Díky František

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tady je popis řešení od výrobce
drivereasy.com/...
Pokud máš problém s angličtinou můžeš si to otevřít v prohlížeči Chrome a volbou "přeložit stránku"nechat text překlopit do češtiny. Byla by škoda sem jenom překopírovat text, když tam to máš i s názornými obrázky.
Já jen dodám, že Chrome netřeba, stačí hodit do překladače :)
www-drivereasy-com.transl/...
To jo ale Chrome přeloží celou stránku a zachová její vzhled takže nemusí koukat kde mu za textem vychází obrázek. Jinak samozřejmě nic proti kopírování přes překladač nemám. Nejlepší momentálně dostupný je deepl.com/...
A co dělá ten můj odkaz? :-D úplně to samé, jako chrome

Moc dobře, zasloužíš si pochvalu před nastoupenou jednotkou.

Ale bohužel jsi nenapsal do hlavičky příspěvku, že jde o tu konkrétní stránku a ne o odkaz na nějaký translátor. Takže pokud si na to tazatel neklikne, nezjistí to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]