Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovat dat z externího Hard disku

Od: petrrr odpovědí: 6 změna:

Dobry den, mužete mi poradit nějaky software na obnovu souborů z externího hard disku, pro obnovu video a foto souborů? klidně i nějakou placenou verzi. Já zatím zkoušel software Recuva FREE, nefungovalo to špatně ale nenašlo to vše. Recuva má i placenou verzi ale podle toho co tam pišou o plné verzi, to nevypadá že by to bylo o silnější, a stálo to za to, ale možná se pletu? zkoušel někdo placenou verzi?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V zavislosti od toho, co sa disku stalo, vam nemusi pomoct ani nejaky super program, proste nejake data mozu byt fyzicky nenavratne poskodene. Co presne sa udialo?

petrrr
hodnocení

To bohužel přesně nevím, mě se to nestalo ja se to jen pokouším zachránit ale podle toho co mi k tomu řekli, se disk na počítači při prvním připojení nanačetl, a dali formátování disku, ale stoprocentně to nevím, jen odvozuji.

jdukolem

Kdysi jsem úspěšně obnovil data z omylem naformátovaného disku pomocí tohoto software

cgsecurity.org/...

hodnocení

0x
Zkuste taky Photorec.

hodnocení

0x

Důležité věci zálohovat 2 krát. Nejlépe kombinace metod jako například exerní nosič a na internetu - třeba.

Pro případ požáru, záplavy, zlodějů ... vždy jednu zálohu mít v jiném objektu.

Myslím, že je zbytečné zkoušet něco jiného, jiný program. Pracují na stejném principu, jen ovládání a zobrazení je jiné. U dnešních SSD díky TRIM technologii data po nějakých třech hodinách ani nejdou z podtaty TRIM obnovit.

petrrr
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]