Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc. Na mém mobilu mám internet vypnutý. Používáme notebook. Tak proč mně denně strháváte 29 korun za 24 hodin a posíláte esemesky, že jste mně z kreditu strhly tuto částku. Mestačím kredit takto dobíjet. My internet platíme kvůli počítači na inkasu. Tak proč mně kredit ubívá, když internet na mobilu nepoužívám.
kontaktujte laskavě o2 a nespamujte agresivně fórum. Tady Vám nikdo nic nestrhává a nebude nic blokovat.
Budu předpokládat, že jste se spletla, rad jste dostala i tak dost.
Kontakty a prodejny:
o2.cz/...
6x
" Každá SIM umožňuje uskutečňovat hovory, zasílat SMS či se připojit k internetu. V případě připojení se k internetu bez datového balíčku, se účtuje denní poplatek 29 Kč a je možné čerpat 100 MB. Cena za spojení je stanovená za každých započatých 24 hodin bez ohledu na nastavení mobilního telefonu či množství stažených dat."
" Aby k nechtěnému připojení nedocházelo, je možné aktivovat doplňkovou službu Blokování proti nechtěnému připojení, která je zdarma a spočívá v tom, že v případě, kdy se budete chtít Vy nebo zařízení k internetu připojit, tak na tuto skutečnost upozorníme SMS zprávou. Následně máte možnost se rozhodnout, zda data využijete či nikoliv. SMS je tedy zasílána pouze v případě, kdy dochází ke snaze o připojení se k internetu. Doplňkovou službu je možné aktivovat například v samoobsluze Moje O2 nebo i odesláním SMS ve tvaru BAP na číslo 999111."
" Pokud upozorňující SMS nechcete dostávat, je možné data blokovat úplně. Pro nastavení blokace nám zašlete, prosím, dané telefonní číslo a PUK kód nebo výrobní číslo SIM. Údaje je možné doplnit zde nebo je nám zašlete na e-mail info@o2guru.cz, kde požadavek s Vámi dořešíme."
Zdroj:
vasestiznosti.cz/...
1x
Měla jsem u O2 ten samej problém. I když jsem měla v mobilu vše vypnuto. Zašla jsem na pobočku a tam mi to nějak zablokovali oni.
Tak mně ty data na mém mobilu-zablokujte. Já mobil používám jen na přijímání esemesek od přátel a volání od známých a lekaři. To snad smím.
Mé tel. Číslo na mobilu-zní-604314432. Pokud možno mně zavolejte. Já jinak nestačím kredit dobíjet. Nyní mám od vás esemesku že jste mně nechaly na kreditu 30 korun. A po dalším dobití kreditu , že mně 55 korun strhnete. Což se mně nelíbí. Za co. Já na internet mám počítač velký, neboli notebook. A dcera tablet. A jí kredit neubívá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.