Nejste přihlášen/a.
Zdravím , pokud jsem přihlášený normálně na PC na chatu tak se jedna osoba tváři jako offline,ale občas vidím že přidává na zeď příspěvky . Možná náhoda,že tam zrovna v tu dobu nejsem... Pokud jsem příhlášený v mobilní aplikaci tak je u ní napsáno "nyní aktivní" ,ale bez zeleného kolečka. Po chvíly se "nyní aktivní" změní na "aktivní před 1 minutou" a tak pořád minuty přibývají dokud aplikaci nevypnu a nezapnu. To se opět objeví "nyní aktivní" atd...
Setkal se s tím někdo nebo má daná osoba pro mě vypnutý chat? Děkuji
Já mám vypnutý chat pro všechny, jak když jsem na pc, tak i aplikaci v mobilu. I tak mi ale do aplikace zprávy chodí, takže mi to pípne, já se mrknu, co mi kdo napsal, a ostatním to ukáže, že jsem aktivní. Pak odejdu a začnou se přičítat minuty, jak dlouho aktivní nejsem.
Takto v mém případě odpočítává jen ta aplikace; pokud bych na mobil nešahala a podívala se na pc, nikomu to nic neukáže.
Kdo aplikaci nemá, mylsím, že to u něj informace o době aktivity/neaktivity nepíše vůbec.