Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 nelze aktualizovat kod 80072EFE

Od: tomasdvorsky odpovědí: 5 změna:

Dobry den, po insatlaci OS Windows 7 home premium 64bit , nelzou spustit aktualizace, kod chyby 80072EFE na internetu jsem nasel nekolik navodu, třeba tenhle

ale zadna metoda nefunguje a instalace manualně support.microsoft.com/... taky nefunguje, vždy napiše "aplikace není použitelna pro vaš počítač"Nesetkal se někodo s tím? a pokud ano jak jste to vyřešili?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Zkus něco z tohoto: Windows Update ch/... vyber 64 bit variantu.

tomasdvorsky

To jsem také vyzkoušeli ale opet to psalo "aplikace není použitelna pro vaš počítač"

olinl

Osobně bych se na "sedmičky"už nevracel i když spolu s WIN XP byly to nejlepší dílo, co Mikrosoft vydal. Nejsou už ani podporováné a jediné co Microshit do W7 přidal, byl/je hranatý, černobílý a neupravitelný EDGE. Pokud ten disk na kterém se pokoušíš o aktualizace byl už předtím s Op. Systémem a došlo pouze k reinstalaci, tak tam zůstaly zbytky z předchozího O.S. a ty je potřeba "úplně"odstranit-pokud si to už neudělal, tak programy na "úplné vyčištění"disku(angličtina): 36 nejlepších bez/... . Vymazal/přemazal bych ten disk a z DVD nebo jiného média bych opět natáhl ty W7 BEZ PŘIPOJENÍ K INTERNETU, protože se ti tam Mikrosoft bude snažit nacpat něco, co ti instalaci znepříjemní či znemožní-viz. situace, ve které teď jsi. Stáhni si na flešku i záplatu KB3138612x64bit, tu po instalaci W7 nainstaluj, zrestartuj počítač a spusť teprve internet a aktualizace. Takhle bych to udělal já. Ještě mě napadá, jestli si nezapoměl před Update/aktualizacemi RESTARTOVAT počítač (neplést si restart s vypnutím a zapnutím!).

tomasdvorsky

Ano restartoval jsem. Pujdu zkusit smazat ten disk, snad to pujde

tomasdvorsky

Tento postup funguje. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]