Zdravím, našel jsem tento NTB: gigacomputer.cz/... Nyní se vás jakožto odborníků chci zeptat, zda je to podle vás dobrá volba, anebo se jedná spíše o "šunt"; případně zda existují nějaké lepší volby v této cenové relaci a s touto úhlopříčkou. Děkuji za odpověď
Za tu cenu je to nesmysl, reálně bych to viděl tak na 3000,-. Za 6000,- koupíte HP 840 G2 (či ideálně větší 850), s novějším procesorem a možností m.2 disku. Na druhou stranu sám mám doma ještě starší Fujitsu Siemens a rád se k němu vracím. Nikdy mě nepřestanete udivovat kvalita zpracování a i to kolik nástupců už přežil.
Inzerce je špatně vložena. Nebo ho už nemají... O ceně netuším výhodnost, když nejsou parametry konkrétního kusu. Také záleží, c s tím chcete dělat. Podle typu se NTB pohybuje v různých výbavách 5500-7000. Porovnejte třeba s bazarem pc.bazos.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.