Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření kalkulace/rozpočtu výrobku na webových stránkách

Od: veronika10* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuji na webových stránkách vytvořit kalkulaci/rozpočet na výrobek. Zakazník má zadat parametry a následně by to mělo vypočítat kolik čeho bude zákazník potřebovat. Např. zakazník chce budku pro ptáky-zadá rozměry budky, jakou barvu chce, z jakého materiálu atd. Následně mu to vyhodí např. počet prkýnek, počet hřebíčků atd. Nejlépe aby byla možnost odeslat výpočty zákazníkovi i firmě do emailu.

Na jakých sránkách lze tohle vytvořit? Web mám vytvořený na WIX a bohužel mi to tam nějak nejde udělat. Je nějaká jednodušší možnost? Vytvoření na jiných webových stránkách? Napadlo mě vložení přes excel a html, ani to mi bohužel nešlo.

Budu ráda za jakoukoli pomoc. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přes Excel to nejde? Html samotné nestačí, potřebujte ještě min JS. Nahrejte sem jak to vypadá / zkonzultujem. Ale když to fakt neumíte najtěte si ajťáka, co umí programovat web.

joudic*
hodnocení

0x
tak wix je trochu neco jineho, predprogramovane sablony stranek navic se meni dns na wix kdyz mate svuj hosting...
tuto funkci vam musi nekdo naprogramovat v php nebo js a do vasi prezentace na wixu to moc vlozit nepujde, jedine nekde injectnout, nebo vlozit odkaz pripadne i externi. Pokud mate nejake vyrobky, bylo by na case si udelat stranky vlastni, a ne "pronajem".

kami123
hodnocení

0x

Pokud wix umožňuje vkládat vlastní kód, tak zkus něco takového. html.form.guide/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]