Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám Win 10 Pro a účet Thunderbird a měl jsem stáhnutý na emaily-archivace - Mail Store Home.
Chtěl jsem si zálohovat vše na HDD. Dal jsem zálohovat na HDD na tento PC a tím nastal problém. Chce to po mě konfiguraci - vybrat archiv a nevím jaký archiv a co mám kde vybrat. Tak mi nejdou žádné emaily otevřít ani z plochy, což před snahou o kopírování na HDD šlo.
Prosím o radu jak se k emailům dostat, děkuji.
Tak metodou pokusů a omyů jsem došel zdárně k archivaci všech emailů v TH.
Všechno jsem si důkladně zapsal, kdyby...někdy bylo třeba příště potřeba ...
Chápu, že TH se zde moc nepoužívá + zálohování, proto i nikdo konkrétně postup neporadil. Není to tak běžný obecný dotaz. To kopírování na HDD je také zajímavé...rozhodně je třeba si určitý postup vyzkoušet a 3x si ověřit a zapsat co se má kdy a jak přesně udělat. Aby ve složce byla kopie všech emailů.
tak to gratuluji a omluva za předchozí konstatování.Nyní ještě sem dát ten postup pro dlaší podobné dotazy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.