Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excel tlačítko zpět

Od: denisa1 odpovědí: 14 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat. Zapnula jsem excel, pracuje v něm, když v tom chci dát tlačítko zpět, které tu však není a zmizelo. Nevíte prosím kde ho teď nově najdu? :(

Excel tlačítko zpět

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já používám zkratku Ctrl+Z

denisa1
hodnocení

Děkuji :) a naopak je to jak?

kami123

ctrl + y

zkus to, jak píše Milancukrar. Když nepůjde to kliknutí pravým na lištu, tak najít v nastavení.

Ctrl + z = Vrátit zpět poslední akci (Undo)

Ctrl + Y = Zopakování poslední akce (Redo)

ivet
hodnocení

2x

Posílám návod, evidentně tlařítka zmizely po nějaké "chytré" aktualizaci.

Soubor - Možnosti - Panel nástrojů rychlý přístup - zakliknout Zobrazit panel nástrojů rychlý přístup - Uložit

Po této akci se mi zobrazyly tlačítka zpět a pokračovat nad pásem karet, možná se tam zobrazí duplicitně tlačítko uložit, to lze lehce odebrat.

tomas11*
hodnocení

0x

u starších verzí dle obr. - vy použijte Esc vlevo nahoře na klávesnici.

Excel tlačítko zpět #2

hodnocení

0x

já to dělám pravým tlačítkem, a nastavení-

Excel tlačítko zpět #3
denisa1
hodnocení

děkuji! :) a nevíte jak bych mohla přidat ty dvě funkce zpět nahoru nebo někam, kde to bude na očích a ne ve složce?

kami123

V té složce to jen nastavuješ, aby to bylo na té liště nahoře.

V nastavení panely nástrojů.

Jako samouk, tak jsem to zkoušel, pokus- omyl.

Excel tlačítko zpět #4
24.11.21 16:06

samouk

Excel tlačítko zpět #5
kami123
24.11.21 16:24

*smich*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x
Také mne to překvapilo, nově je na kartě Domů. Myslím ale, že se dá přizpůsobit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]