Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Nedaří se mi propojit telefon s počítačem. Kabelem ani přes Bluetooth.
Mám notebook Lenovo IdeaPad Z510 a telefon CAT S52.
Respektive po připojení telefonu kabelem USB mi to telefon najde, ale nejde mi zobrzit jeho obsah (složky s fotkami, obrázky, videi, atd..). Zobrazuje se jen text "Složka je prázdná." Nepomůže ani když telefon odemknu.
Mám nejnovější aktulizace systému jak na telefonu u androidu, tak u notebooku (Windows 10) a stejně nic.
Přitom předchozí telefon (iPhone SE) mi šel s tímto notebookem přes USB kabel propojit uplně normálně, načetly se mi všechny složky. Ale ten Caterpillar se prostě vůbec nechce načíst. Jen mi to to zařízení vyhledá a to je vše.
Musím si snad stáhnout nějaký speciální program nebo ovladač? - Ovladače jsou také aktualizované, i u telefonu, to už jsem zjistila ve správci zařízení.
Bluetooth je kapitola sama o sobě ...Notebook už mám několik let, ale mám pocit, že dříve na něm bluetooth bez problémů fungoval. Teď mi ten telefon z nějakého důvodu nejde připojit ani přes Bluetooth, Zařízení se nadjou, přidají, spárují...ale nic víc už se neděje. Ani nikde v notebooku nemohu najít funkci "zapnout bluetooth". Když dám provést operaci "Vyhledání a odstranění problémů se zařízeními Bluetooth", k mému údivu na mě vyskočí tato věta: "Bluetooth není na totmto zařízení k dispozici. Zkuste použít externí adaptér, abyste do tohoto počítače funkci bluetooht přidali."
Nevím co si o tom mám myslet. Můžete prosím poradit?
Děkuji
Řešil jsem podobné, jen cat s30 a xp. Fungoval a dodnes funguje jen MyPhoneExplorer, ale pouze starší verze, nová verze už také nejede. Tady se to už určitě řešilo, pohledejte...
třeba tady
Bluethoot je pomalý a za mě ne moc spolehlivý, raději propoj DATOVÝM USB kablíkem (doufám že nemáš jen "nabíjecí"kablík, případně zkusit jiný). V telefonu zkus v NASTAVENÍ povolit LADĚNÍ PŘES USB ( Jak povolit režim/... , nebo tak nějak se to jmenovalo,ale mělo by to fungovat i bez toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.