Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratím všechny data po obnovení továrního nastavení?

Od: marketa* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, notebook značky Asus se mi rovnou po zapnutí nezapíná a nabízí mi pouze tovární nastavení a další možnosti. Bohužel z dalších možností nic nefunguje. Když dám tovární nastavení, tak se mi smažou všechny data a fotky nebo šlo by je nějak zachránit? Předem děkuji za jakoukoliv radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

3x
Ano.
Musíte vyjmout disk a přes redukci v jiném PC zálohovat. Pak se pokusit o opravu disku. V tomto pořadí!

hodnocení

1x

Tovární nastavení nespouštěj. Nespoléhej na žádné dodatečné zachraňování. To je operace v nouzi. Pokud není disk vadný, tak data půjdou zkopírovat na jiném počítači. Pro zálohu si pořiď externí disk a zálohu pravidelně aktualizuj. Pak se ti to nestane.

olinl
hodnocení

0x

Známý "ajťák" tvrdí, že z většiny HDD,SSD, SD karet apod. jdou data zachránit, takže by to mělo jít..

olinl

..a po továrním nastavení se data sice ztratí, ale jen "skrytě". Více Jak důkladně vyma/...

jm
Každá operace přepisuje data na disku, která jsou jakože smazána. Přepsaná data už nezachrání.

hodnocení

0x

Ano lze mělo by to jít zachránit, tedy pokud není obzvlášť požkozený, Tady anglický snímek... ubackup.com/...

pak Vaše soubory budou ve Windows.old

spisak*
hodnocení

0x

Kdis obnovite tovarni data tak smasete vsechno co je ve vasem notebooku uloseno. V internetovich uctech se van ale nic nestane

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]