Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde obrazovka

Od: miroslav* odpovědí: 5 změna:
Zdravím dnes jsem si čistil počítač od prachu jako vždy. Počítač jsem rozmontoval vyčistil a namontoval vsechno by mělo správně fungovat, ovšem grafika, ve které se ventilátory točí a svítí, tak z nějakého důvodu mi nejde obraz prostě nic. Prosím o radu!
Nejde obrazovka
Nejde obrazovka #2
Nejde obrazovka #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

0x

Tipnu si: Čistil jsi to vysavačem? Mimochodem, běžící počítač se neotevírá. Ale třeba už to tahle stará plečka má za sebou dobrovolně sama.

miroslav*
hodnocení

Vztlacenym vzduchem
sirokko

Vztlačený vzduch je jen nad křídlem letadla, tos to ofukoval tam? A tak abych neměl jen blbé kecy, zkus video narvat do DVI nebo VGA portu na základní desce.

epazona
hodnocení

0x

Jestli byl ten vzduch bez ionizace tak asi došlo k zničení statickou elektřinou. 1000 krát se "nic" nestane a po 1001...

olinl
hodnocení

0x

Nejdříve zkontroluj, zda jsou datové kabely mezi počítačem a monitorem dostatečně zastrčeny+napájení monitoru ze zásuvky 230V nebo napáječe. Pokud se nic nezmění, vyjmi grafickou kartu ze základní desky+na ní odpoj kablíky a připoj monitor k počítač přes integrovanou základní grafiku, jak píše rádce sirokko. Výstup je nejčastěji vzadu u konektorů na myš, klávesnici, USB a HDMI porty, atd., bývá tam napsáno VGA OUT nebo symbol obdélníku se zaoblenými rohy a šipkou z obdélníku ven. Je potřeba použít i patřičný datový kabel pro připojení k monitoru, případně kabelovou redukci. Pokud bude obraz ze základní desky, je potřeba zkontrolovat grafickou kartu-tedy její připojení konektorů a čistotu slotu pro ní, jestli tam není chuchvalec prachu. Jinak vše připojit a RESTART PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]