Nejste přihlášen/a.
Flash byl ukončen a jak jsem zjistil je v systému blokován, nelze jej již naisntalovat. Existuje nějaká "násilná" cesta jak donutit počítač aby ho podporoval? Mám staré licencované aplikace postavené na flashi, které bych potřeboval rozchodit. Bez toho abych musel virtualizovat starší operační systém. Existuje nějaká cesta?
Ano jde to ale nevím jestli to funguje pro všechno, vím že se dá sehnat i samostatný flash player přímo do počítače a na jednom starém disku ho i mám, sice netuším kde jsem ho vzal ale vím že mi tak fungovaly nějaké hry.
Jedině zkusit třeba toto jestli to bude fungovat (měl by stačit Flash Player projector)
Děkuji za tip. Přes toto to bohužel nejde. Nejde mi o samotné spuštění swf souboru, ale spuštění aplikace která ke svému chodu potřebuje flash player nainstalovaný na počítači. Zmíněná aplikace se musí do počítače instalovat. Využívá pak ke své činnosti flash player. V adresáři je sice nějaký swf soubor, když ho ale otevřu samostatně v přehrávači, tak mi to nahlásí že "Program musí být spuštěn prostřednictvím exe souboru". A ten exe soubor právě nespustím, protože hlásí chybu "Flash Player není na počítači instalován" ...
Aha, tak to už asi víc nepomůžu. Ale až teď jsem si všiml toho výrazu "blokován". Jak přesně blokován? Co to píše? Já jsem ten poslední kdo by byl překvapený takovou sviňárnou od microsoftu ale tohle mi přijde trošku divné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.