Nejste přihlášen/a.
Prosím , ve firmě byly etiketovací kleště značky Blitz S 16 porouchaly se a já neměla čas řešit. Vzala jsem kontakt na firmu a domluvila nové. Nyní jsem shledala na netu širší výběr za přijatelnější cenu. Firma si účtuje 2950 s DPH. Jejich ovládání mi přijde zbytečné složité. Podotýkám , že potřebuji dvouřádkové.
Bylo by možno je vrátit pokud byly nepoužity... Díky díky
Může být i větší kotouček vkládacích etiket. Jen pro upřesnění. Zřejmě mi zbydou kotoučky rozměr 25x 16 nevím přesně mrknu se.
Malvinko, pokud bude vrácení dodaného zboží v termínu, tak je to možné. Podívejte se na podmínky kupní smlouvy, zda tam uvádějí tuto lhůtu. Potom byste měla šanci do tří měsíců. Ale řešila bych to hned a pozor na vrácení peněz. To jsme tady také mnohokrát řešili.
Při koupi zboží přes internet máte podle § 53 obč. zák. právo na odstoupení od smlouvy, tj. vrácení peněz do 14ti dnů od převzetí věci. Pokud Vám prodávající tuto informaci neposkytl, prodlužuje se lhůta na odstoupení od smlouvy na dobu 3 měsíců.
doplněno 05.03.09 08:43:Zde máte ještě doplnění celého § 53 ObčZ na prostudování:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.