Dobrý den, děti přechází z Minecraft na Xboxu na Windows 10 edice na PC. Zkoušela jsem, zda na notebooku půjde hra spustit ve zkušební verzi. Když to bylo ok, koupila jsem licenční klíč. Vše funguje jak má. Teď to zkouším na jiném notebooku pro druhé dítě. Chtěla jsem opět zkušební verzi, abych si ověřila, že se to nebude sekat, ATP. . Teď nastává problém, že z Microsoft store mi to píše, že to bylo nainstalované, ale když dám spustit, naskočí červená tabulka mojang, která vždy do několika minut zmizí. Zkoušela jsem reset aplikace, restart, odinstalaci a opětovnou instalaci. Rovněž notebook do továrního nastavení. Stále stejný problém. Nevíte, kde může být problém, moc tomu nerozumím. Nebo zda to souvisí s tím, že první zkušební verze byla stažena ze stejné IP adresy? To je blbost. Nevím, zda tedy koupit druhý licenční klíč a doufat, že to půjde spustit? A požadavky na systém mi píše, že by měli být splněny a aktualizace Windows ok. Díky za každou radu
Dobrý den, zkuste přepnout mezi účty Microsoft. Pokud používáte jeden a ten samý Microsoft účet tak to je důvod proč vám to nefunguje. Doporučuji nainstalovat Java Minecraft nebo Tlauncher...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.