Nejste přihlášen/a.
V neděli se mi na monitor dobýval jakýsi mallware Albert, a když jsem to neodklepl, od pondělí se nemohu regulerně přihlásit do Winsdows 10, na e-mail nebo na mobil mi chodí kódy, ale zadání PIN už to nereaguje, nakonec se do systému dostanu, ale hlásí "nemůžeme se přihlásit k vašemu účtu", "odhlásit se" "zavřít". Nakonec po zadání zavřít mohu pracovat, ale nové změny se už neuloží. Živou lidskou konzultaci Microsoft neprovozuje, automat přijal mé údaje, mám čekat na výsledek 24 hod a poslali mi "nový kod pro obnovení" ---pokud byste potřebovali obnovit přístup ke svému účtu, tento kód vám pomůže. Kod je z 5 částí, vždy po 5 znacích, ale nevypátral jsem, jak bych jej měl použít.
Může mi prosím s tím někdo poradit, ochotnému rádci ve vnitřní poště sdělím mobil, abychom mohli živě komunikovat.
Děkuji
Spusťte počítač v nouzovém režimu se sítí a tam v ovládacích panelech vraťte systém pomocí bodu obnovy do data před problémem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.