Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak něco vymazat v Malování?SOS

Od: ninca1 odpovědí: 9 změna:

Ahoj,upravuji dokument v jpg,potřebuji z toho odstranit nějaký text. Jsem na chatě,mám tu jen program Malování. S ním jsem nikdy moc nedělala.Nevidím tu v Malování v nabídce,jak něco Vymazat, býval tam takový symol gumy,jestli si vzpomínám...Dík moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je pořád - na kartě Domů v záložce Nástroje.

Jak něco vymazat v Malování?SOS

ninca1
14.11.21 09:50
hodnocení

dik

kami123
hodnocení

0x

Pokud je to na delší gumování, tak lze i rychleji mazat rozltím barvy

runner*
hodnocení

0x
Vybrat oblast v obrázku a tu oblast smazat. Smazané místo bude vyplněno nastavenou barvou pozadí. Pokud má text, který chcete smazat všude stejně barevné pozadí, je to snadné. Horší pokud za textem je různobarevné pozadí.
ninca1
hodnocení

dekuji.Pouzila jsem ten symbol barevne gumy...Jak to ale udelat,aby program nahradil misto obdobnym pozadim?Zatim tam mam jen bily flek.S Malovanim neumim,pouzivam Inpaint,ktery tu nemam.Dekuji mocUpravuji dokument v jpg do skoly na pondelni zkousku.Velmi dekuji

ninca1
hodnocení

dekuji.Pouzila jsem ten symbol barevne gumy...Jak to ale udelat,aby program nahradil misto obdobnym pozadim?Zatim tam mam jen bily flek.S Malovanim neumim,pouzivam Inpaint,ktery tu nemam.Dekuji mocUpravuji dokument v jpg do skoly na pondelni zkousku.

kami123

Pokud jsi ten text napsala ty a je tam různorodé pozadí, tak je třeba vrátit úpravy zpět do stavu před zapsáním textu.

Případně začít celou práci na novo.

Nebo vzít originální obrázek a překopírovat z něj záplatu do nového.

Pokud pošleš upravený a originální soubor, tak ti to někdo případně udělá.

Pokud máš takových obrázků víc a máš se chuť trochu učit tak doporučuji free edownload.cz/...

Lze dodat češtinu a opravdu malý a šikovný program.

Poduk lze obrázek zveřejnit tak ho sem vlož a udělám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]