Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se mi instalace tiskárny iP7250

Od: ti odpovědí: 10 změna:

zdravím, musel jsem reinstalovat w10, instaluji postupně co tam byl ale s tiskárnou Canon iP7250 si neumím poradit. Mám originál istalační CD, stahoval jsem ovladače z canondrivesuport ale nic na ni neplatí. Přitom před reinstalu makala perfektně. Instalace všeho co mám se zastaví na místě kde není rozpoznána. Neznáte nějaký fígl jak ji donutit k práci?

děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Řešíš WiFi nebo usb?
ti
11.11.21 22:02
hodnocení

Usb

Vymazat v tuto chvíli ve správci zařízení i ve skrytých zařízení, připojit až si instalace řekne. Předpokladem je, že ti jinak win funguje jak má.
ti
hodnocení

odpoledne čerstvě nainstalovány ale už jsem měl 3x modro. Nebyla to modrá smrt ale něco říkalo že došlo k problému a shromažďuje informace. Nestihl jsem zapsat kód. Začínám z toho být na prášky.

Kouknout to event logu be win ;)
A asi by nebylo od věci otestovat i ramku- memtestem
ti
hodnocení

ramku jsem testoval minulý týden. vše ok.

ti
hodnocení

v eventlogu se to docela červená..

Chceš konkrétní radu na nekonkrétní informace? Zatím z tebe lezou jen problémy, takže nemožnost instalace tiskárny bude to nejmenší ;)
ti
hodnocení

tiskárna naistalována přes MyPrinter, děkuji za rady

Platíš za počet znaků nebo co?
My printer...není to náhodou jen soft na správu tiskárny? Co takhle ovladače?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]