Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou novou myš místo Logitech MX610

Od: logol odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Mám dotaz a prosbu o radu.

Od roku 2oo5 používám set klávesnice+myši od Logitechu MX3000(myš je typ MX610). Na klávesnici i myš jsem si velmi zvyknul. Již delší dobu mě myška zlobila,ale bylo to v rámci tolerance(na věk a četnost užívání). Dnes ovšem mi nedopatřením myška spadla a teď už nefunguje vůbec(zkoušel jsem rozebrat a případně spravit,ale bezúspěšně).

A chtěl jsem tedy od Vás nějaké doporučení ohledně koupě nové myšky. Jedná se mi o to,aby byla hlavně na laserové techologii a kdyby i náhodou fungovala na skle,tak bych se nezlobil. Jest-li bude drátová nebo ne,není důležité,ale bezdrát by byl fajn. Preferuji opět Logitech,ale i jiným se nebráním.

P.S.: kdyby byla bezdrátová a fungovala dokonce na původní vysílač ze setu,tak bych se také nezlobil.

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

nejlépe Vám poradí odborně školený prodavač!

Teď vážně: vezměte si ssebou do obchodu ten původní přijímač ze setu, v obchodě ho dobrý prodavač strčí do USB, a můžete zkoušet, jestli jsou s novou myší kompatibilní... ostatní požadavky dobrý prodavač doporučí a vysvětlí případné novinky a vymoženosti myšek - více programovatelných tlačítek, vyšší rozlišení, 4D rolování, signalizace, prostě to co myška měla...

akorát koukám, že MX 610 je stále v ponuce, tak na co měnit, když jste zvyklý...

hodnocení

0x

na původní přijímač víceméně zapomeňte pokud nekoupíte tu samou myš - ještě nedávno šla koupit zvlášť. Mám druhý rok Logitech MX1000 a jsem spokojen - ale je cenově trošku dražší.

V podstatě s jakoukoliv laserovou myší od Logitechu neuděláte chybu :) osobně bych se koukal také po myších od Microsoftu. mají lepší výdrž akumulátorů ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]