Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Format factory sloučení a mux neuspěšné

Od: korendor® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,mám poslední verzi format factory pro W10/64 a jednou mi to sloučí video dobře a podruhé už to nefunguje.Pořád hlásí Neuspěšný i po resetu do puvodního stavu. Je ještě něco jiného na slučování videa freeware,?.Děkuji předem za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronica
hodnocení

0x

Slučovaná videa by měla mít stejné parametry, např. po konverzi. Používám Avidemux (ověřená verze), v záloze mám LosslessCut a VidCutter, ty nejsou v češtině pokud to nevadí...

hm*
hodnocení

0x

Těch je určitě hodně. Třeba univerzální ffmpeg, ale to je konzolový program a nastavení jeho parametrů je složitější. Pak jsou i nástroje pro jednotlivé kontejnery, třeba pro matrjošku (mka, mkv). A někdy lze video sloučit i prostým spojením souborů, ač to není čisté a mohou být potom rozhozené některé informační parametry, ale přehrát to normálně jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]