Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Bluetooth myš vynechává a chyba není v myši

Od: zdenekbernard odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

moc prosím o pomoc.

Moje MS myš vynechává tak, že 10s funguje a pak třeba minutu atd. Myš je určitě v pořádku, protože už mám druhou totožnou, která dělá totéž a na ostatních PC není problém. Baterie OK. Problém musí být v NTB, přeinstaloval jsem na DELL stránce stažené aktualizace i nové ovladače a výsledek je stejný.

Jsem z toho nešťasný, nemám rád touchpad.

Kdo mi dobře poradí, tomu pošlu Milku, na adresu, kterou mi sdělí. Obálku na to mám.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

S bluetooth myší nemám nejlepší zkušenosti, nakonec jsem se vrátil ke klasické bezdrátové myši s caplíkem do USB. Dají se koupit s přijímačem tak maličkým, že sotva z konektoru vyčuhuje. Problém je u některých notebooků, které mají málo USB portů. Nebo trváte na myši přes bluetooth?

otto*
hodnocení

1x
Vyskúšaj vypnúť na tom NB wifi, že či sa to zlepší.

... já tomu tak nerozumím, školy na to nemám a tak bych se zde rád zeptal otto, jak může vypnutí wifi ovlivnit stabilitu bluetooth? Odborně zaměřená odpověď zcela určitě rozšíří mé obzory :)

tomaso
WiFi i BT běží ve stejném nelicencovanem pásmu, kde může být plno rušení...

Jak u některých notebooků, tak u levnějších mobilů (minimálně to tak bylo, měl jsem s tím problém na dvou předchozích) byly nějaké komponenty pro wifi a bluetooth společné (ostatně jedou na stejné frekvenci) a při používání jednoho byl problém s druhým. U mě se to projevovalo drastickým zpomalením wifi připojení při připojených bluetooth sluchátkách/reproduktoru. Prakticky nebylo možné přehrát si video na youtube přes bluetooh zařízení, protože to internet zpomalilo tak, že se video nestíhalo načítat ani na nižší kvalitu.

Na aktuálním mobilu s tím už problém nemám.

Bluetooth/Wifi karty jsou často kombinované v jednom, takže opravdu může při problému s bluetooth pomoci vypnout WiFi a naopak.

olinl
hodnocení

0x
Není to starší noťas značky HP (Hewlett-Packard), ty mívají s kdečím problémy. Osobně nemám touchpady a bezdrátové příslušenství rád-co jsem měl myš a klávesnici (Logitech), tak to po záruce přestalo fungovat nebo to fungovalo bezdůvodně "napůl" na různých PC i noteboocích.

jano812
hodnocení

0x

Ja som mal podobný problém.

Na ntb s Usb rozbočovačom som mal:

Klávesnica, myš + blutu, išlo to podobne ako Vám.

Blutu som hodil priamo na volný port USB na ntb, a pomohlo.

Možno Vám to nepomože, ale za skúšku sa to oplatí...*palec2*

hodnocení

0x

Toto řešení se mi kdysi strašně líbilo pro svou univerzálnost. Ale měl jsem několik takových myší (i od MS) a zkušenosti nic moc, různé výpadky. Teď mám Logitech kombinovanou a raději jedu na její čudl než na BT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]