Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
moc prosím o pomoc.
Moje MS myš vynechává tak, že 10s funguje a pak třeba minutu atd. Myš je určitě v pořádku, protože už mám druhou totožnou, která dělá totéž a na ostatních PC není problém. Baterie OK. Problém musí být v NTB, přeinstaloval jsem na DELL stránce stažené aktualizace i nové ovladače a výsledek je stejný.
Jsem z toho nešťasný, nemám rád touchpad.
Kdo mi dobře poradí, tomu pošlu Milku, na adresu, kterou mi sdělí. Obálku na to mám.
... já tomu tak nerozumím, školy na to nemám a tak bych se zde rád zeptal otto, jak může vypnutí wifi ovlivnit stabilitu bluetooth? Odborně zaměřená odpověď zcela určitě rozšíří mé obzory
Jak u některých notebooků, tak u levnějších mobilů (minimálně to tak bylo, měl jsem s tím problém na dvou předchozích) byly nějaké komponenty pro wifi a bluetooth společné (ostatně jedou na stejné frekvenci) a při používání jednoho byl problém s druhým. U mě se to projevovalo drastickým zpomalením wifi připojení při připojených bluetooth sluchátkách/reproduktoru. Prakticky nebylo možné přehrát si video na youtube přes bluetooh zařízení, protože to internet zpomalilo tak, že se video nestíhalo načítat ani na nižší kvalitu.
Na aktuálním mobilu s tím už problém nemám.
Bluetooth/Wifi karty jsou často kombinované v jednom, takže opravdu může při problému s bluetooth pomoci vypnout WiFi a naopak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.