Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to možné

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

Potřeboval jsem na flešku dát video 5.5 Gb, tak jsem ji přeformátoval z FAT32 na NTFS. ( potřebuji ho přenést na druhý počítač ).

Když jsem ji dal do televize tak ji načetla a video šlo spustit, ale cca po 5 minutách se fleška automaticky odpojila.

Formát souboru byl mov.

Domníval jsem se když to televize nepodporuje, tak to nenačte a když to podporuje, tak to načte a běží.

Ale proč se to po chvíli automaticky odpojí?

doplněno 09.11.21 17:40:

Chyba bude asi někde jinde.

Dělá to i u jiných flešek mající fat32 s menšími soubory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nemá to video příliš velký datový tok? TV to nemusí skousnout. Nebo může být pomalá fleška?

aham
hodnocení

0x

Co rychlost přenosu dat u tý flešky? Není pomalá?

hodnocení

Podívám se na to, ale myslím, že ne protože když tam byly filmy v avi a bylo to ve FAT32 tak to nedělalo.

Když tam byl FAT32, byly tam datově menší filmy a nebylo třeba číst tolik dat za jednotku času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]