Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotazník Microsoft Edge

Od: novak1* odpovědí: 6 změna:

Zobrazil se mi dotazník M. Edge a ukazuje že jsem vyhral i Phone za 1 euro . Dostal to nekdo taky , je to pravda?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

A vy jste hrál nějakou hru, vsadil si v nějaké loterii nebo čekáte, že Vám někdo dá něco zadarmo? Pravděpodobnost, že jste něco vyhrál je asi tak 0,0000000000000000000000000000000000000000000000001 %. Bez urážky, někteří lidé, když vidí slova ZADARMO a VÝHRA, vypne se jim logické uvažování.

kami123
hodnocení

3x

iphone je pro lůzu, já zdědil miliony dolarů z Nigérie

karel556*
hodnocení

2x
To jsem ještě nedostal a asi ani nedostanu, a jestli je to pravda? Vyzkoušejte to, za mě ne.

06.11.21 14:14
hodnocení

2x
Ne a ne.

novak1*
hodnocení

Dozvedel jsem se že je to podvod a lákají osobné udaje. Jak jsem kliknul na Microsoft Edge hned se to zobrazilo a bylo to na pohlet jako originál. Zobrazilo se to 2x za den ale když já chci zobrazit tu stránku z Historie tak to nejde.

Tolik šťestí nemám abych vyhrál takovou vec za 1 euro.

olinl

Zapni/zaktivuj si zabudovanou ochranu ve Windowsech (pokud je tedy používáš) a to Windows Defender - tyhle "výhry" ti to už do prohlížeče nepustí, alespoň já mám Defender zapnutý a mám od spamu klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]