Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba ve watshapu?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Donedávna když jsem chtěla smazat nějakou zprávu vždy mi to nabídlo možnosti odstranit u mne, odstranit u všech. Cca 14 dni je tam pouze odstranit u mne. Dá se s tím něco dělat, diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aa*
hodnocení

2x
Podle mě, když už si to někdo přečte tak už to nesmazete u všech, ale jen u sebe.
Schválně jsem to zkusil, taky jsem myslel tě je to takhle, ale i přečtená zpráva kde nějakou dobu smazat u obou stran. Otázka je, jaký to má význam, když si ji stejně druhá strana už přečetla.

hodnocení

1x
Tohle není chyba, ale vlastnost. Zpráva jde smazat jen do určité doby po odeslání (pravděpodobně hodina).

Je to zcela přesně "přibližně hodina"*smich*

Viz nápověda WhatsApp: Po odeslání zprávy máte vždy přibližně jen hodinu na to, abyste ji mohli Odstranit u všech.

První limit pro možnost odstranění zprávy ze všech zařízení byl 7 minut, pak to prodloužili na jednu hodinu, osm minut a šestnáct sekund. A už se pracuje na neomezeném limitu. "Svědectví" je zatím o 3 měsících.

zaseja
hodnocení

0x

A proč bys měl mít možnost někomu mazat zprávy v jeho telefonu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]