Nejste přihlášen/a.
zdravím,
když chci na W10 udělat bitovou kopii tak mě varuje že existující bitové kopie mohou být přepsány. Lze mu nějak to přepsání zakázat?
děkuji
místa na disku je dost.
Při každé nové záloze vás systém vždy varuje před přepsáním dat původních... pro vaši vlastní ochranu.
Já si dávám tyto bitové kopie raději na SDkarty nebo flešky, které běžně už nepoužívám.
Včera jsem to dělal - W10:
kliknu na ikonku windows vlevo dole, napíšu "Vytvořit jednotku pro obnovení", SD kartu jsem měl v NTB zformátovanou na FAT32 - vytvoření je pak velmi polopatistické. Potřebujete min. 8gb místa, i když je to třeba ve finále jen 5GB. Na tu SD kartu mi to trvalo asi 4 hodiny :D
bitová záloha je v podstatě stejný jenom začátek je jinak idnes.cz/...
teď zkouším vytvořit bitovou kopii - jen s tím mým minimem mám 46GB - takže jestli není problém tady. Pokud chcete BITOVOU kopii, potřebujete disk o velikosti o chlup vyšší než je aktuální data na céčku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.