Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jedna firma rozvádí po okrese optické připojení v ramci dotačního programu. Jde mi o to zda jde ten přivedený optický kabel/vlákno připojit do venkovní krabice/zásuvky někde na zdi která samozřejmě by byla chráněna proti povětrnostním vlivům. Nechceme totiž aby nám dále po pozemku to rozvrtávali a rozkopávali. Prostě by mi stačila na zdi hned za brankou udělat zásuvka a krabice a do ní pak zapojit takovýto kabel případně takový který by tam patřil, nevyznám se v nich: alza.cz/... který by pak končil v tom převodníku ze kterého by pak šel kabel do síťovky v PC. Jenže mi bylo řečeno, že prý hned na konci toho vlákna se musí udělat zasuvka a plus být přivedena elektrická zásuvka, ano ta zásuvka je menší zádrhel, ale jako zas tak velký problém tam přívést extra kabel se zásuvkou by samozřejmě nebyl. Tak jak to je nebo není? Jde to nebo to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.