Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PowerPoint prezentace - jak z ní dostat hudbu

Od: wydra® odpovědí: 11 změna:

otazka zni, lze z ni vyextrahovat hudbu, pokud je soucasti prezentace, kterou vam nekdo úposle? Obrazky nejsou problem, hudba se mi nedari, jsem neschopna zenska, nebo to vazne nejde?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Nevím jistě, jestli to bude to, co chceš.

Pokud máš prezentaci jako pps, změň příponu na ppt, otevři ji a dej Uložit jako... v rozevíracím seznamu vyber Webová stránka html a dej OK

Prezentace se ti uloží do složky např. na plochu, ve složce budou obrázky a soubor/y wav

hodnocení

to se mi libi, jdu na to a dam vedet!

hodnocení

tak to nejde, protoze nabidka na ulezeni je pouze "jako webova stranka" a z toho mi nevznikne adresar, ale jen ikona zase. kde delam chybu?

sondaw*

Tak to fakt netuším, podívej

PowerPoint prezentace - jak z ní dostat hudbu
hodnocení

no to jo, ale zase mi to udela jen ikonu, kterou muzu jenom spustit. Navic ja mam PP 2003 a tam je nabizena pouze "webova stranka", coz se domnivam, je html?

sondaw*

Neukládáš to jako webovou stránku tady?

doplněno 04.03.09 15:47:

Musíš dát nejdřív Uložit jako a teprve v dalším okně vybereš ...webová stránka html tak, jak je na prvním mém obrázku. Mám taky PP 2003, tak to musí jít stejně jako u mne

PowerPoint prezentace - jak z ní dostat hudbu #2
hodnocení

takovou mam z toho ikonu , z toho ppt.
PowerPoint prezentace - jak z ní dostat hudbu #3
sondaw*

Potom se ti to všechno uloží do složky a vypadá to takhle

PowerPoint prezentace - jak z ní dostat hudbu #4
hodnocení

Ja se moc, moc omlouvam! Nejsem zas takova lama abych tohle nezvladla, ale na plose mam fotku z USA pouste a ten adresar i kdyz jsem ho hledala (tusila jsem to) vubec neni videt...zmetek se krci v levem rohu v pisku! A protoze je mi hodne blbe od bacila, tak jsi mi udelal nevyslovnou radost tim. Mam rada, jako zenska, takovehle vychytavky a uz dlouho po tom pasu. Myslela jsem ze by to mohlo byt nekde v rootu temp inet files, lec nikoliv. A tak jsem ted podlehla napadu, to zkusit tady. Takze jeste jednou DIKY! uz si hraju! Misa

hodnocení

0x

Pokud nepůjde vyexportovat v PowerPointu, dala by se případně nahrát přes zvukovou kartu.

hodnocení

Dekuji za snahu, napad super, ale silne to ztrati na kvalite, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]