Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roblox, přihlášení

Od: anna* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Chtěla jsem hrát roblox ale když jsem otevřela aplikaci tak jsem se měla prohlásit buď na můj nebo na nový účet a ani jedno nefunguje, nevíte co s tím? Děkuju za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karolina*
hodnocení

0x

ahoj není to chyba na tvé straně! já jako hráčka ROBLOXU jsem to taky zjistila určite dnes sleduj zprávy! protže je to celosvětový výpadek

*nevi*

lusi
hodnocení

0x

Roblox mi také nefunguje, ale je to naprosto v pořádku, že je nefunkční. Je totiž vypnutý, protože nejdříve Roblox spadl úplně celý kvůli jedné hře na Robloxu zvaná Adopt me. Na Adopt me přidali Halloween update a kolem 23:00-24:00 bylo na té hře přes 1,5 miliónů hráčů. Proto došlo k výpadu a poté se Roblox team dohodl, že ho i rovnou vypnou a že budou přidávat nový update.Roblox team už několikrát řekl, že v tento den a v tento čas bude hra fungovat. Roblox team se velmi snaží zapnout zpět Roblox. Pracují jak můžou. Nemohu říci a Roblox taky ne, kdy doopravdy Roblox už bude fungovat. Ale myslím si, že určitě bude fungovat. :D Jen tak to nevzdají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]