Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí kancelářská svorka

Od: ivc* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, při otevření odeslaných e mailů se nezobrazuje vedle emailu tzv. Kancelářská svorka, že u emailu je příloha. Dříve to tam bylo. Je nějaká změna? Děkuji všem za radu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je u toho emailu nějaká příloha?

ivc*
hodnocení

Jsou tam v příloze fotky.

Možná by nebylo od věci napsat jak to děláš s poštou. Jestli na webu, nebo máš nějakýho klienta?

ivc*
Co jsem tedy aspoň zjistila, tato závada je pouze v tabletu. Tak bude asi vada tam. V mobilu a PC je to v pořádku.

hodnocení

0x

Koukám, že v poště u Seznamu svorky mám a u emailové pošty Centrum žádné nejsou a ani nikdy nebyly.

hodnocení

0x

Záleží na nastavení.

ivc*
Děkuji za radu, ale prošla jsem různá nastavení, ale nikde mě to nenapadá, kde to upravit. Prosím o podrobnější návod. Děkuji.

Já používám Outlook, mám zde všechny své maily a označení příloh je snadné.

hodnocení

0x

Je to vlastnost programu - e-mailového klientu, který používáte. Pokud neprozradíte, který používáte, těžko Vám někdo poradí.

Manžel také používá Outlook, všechny přiložené fotky ode mne k němu i od něho ke mně jsou dobře připojené. Někdy používám "Centrum", všechny přílohy jsou dobře připojené, ale žádné sponky tam nevidím. Hlavně, že všechny přílohy dojdou.

milosziki*
hodnocení

0x

Nad řádky s emaily, tam co sponka byla, klikněte pravým myšítkem. Objeví se nabídka třídění, ale také SLOUPCE. No a tam si vyberete Příloha. Hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]