Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi rozkliknout ikona WhatsApp na hlavním panelu. Proč?

Od: janulka odpovědí: 3 změna:

Používám WhatsApp prostřednictvím tabletu a mám jej stažený i v notebooku. Většinou komunikuji na NTB, protože je to pohodlnější (velká klávesnice, velký obraz). Samozřejmě obě zařízení jsou propojena. Posledních něklik dní však se marně snažím ozrvřít WA na NTB - marně klikám na ikonku WA na hlavním panelu. Všechny ostatní ikony jdou normálně otevřít, "stávkuje" pouze tato.

Děkuji předem za radu babička Janulka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Protože na některých zařízeních už to nepůjde. Hovořili o tom v televizi ve zprávách. Jistě to bude zmíněno někde na webu.

Ano, taky jsem to slyšela. U zastaralejších typů. Tady je seznam:

tn.nova.cz/...

janulka
hodnocení

Díky za odpověď, která mne přivedla k dalšímu dotazu:

Mám tablet SAMSUNG GALAXY Tab 3Lite, ten se v seznamu Novy nevyskytuje.

ALE: Na tomto tabletu mi WA normálně funguje. Naopak ztratil se z notebooku DELL a to je asi jiný případ. Nová otázka tedy zní - jak mám vrátit WA na svůj NTB? Ikonka na hlavním panelu zůstala, jen se zmenšila. A může mi fungovat WA na NTB i bez toho tabletu? Mám tam samozřejmě účet Googlu.

Díky předem za dpověď Babička Janulka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]