Nejste přihlášen/a.
Používám WhatsApp prostřednictvím tabletu a mám jej stažený i v notebooku. Většinou komunikuji na NTB, protože je to pohodlnější (velká klávesnice, velký obraz). Samozřejmě obě zařízení jsou propojena. Posledních něklik dní však se marně snažím ozrvřít WA na NTB - marně klikám na ikonku WA na hlavním panelu. Všechny ostatní ikony jdou normálně otevřít, "stávkuje" pouze tato.
Děkuji předem za radu babička Janulka
Protože na některých zařízeních už to nepůjde. Hovořili o tom v televizi ve zprávách. Jistě to bude zmíněno někde na webu.
Díky za odpověď, která mne přivedla k dalšímu dotazu:
Mám tablet SAMSUNG GALAXY Tab 3Lite, ten se v seznamu Novy nevyskytuje.
ALE: Na tomto tabletu mi WA normálně funguje. Naopak ztratil se z notebooku DELL a to je asi jiný případ. Nová otázka tedy zní - jak mám vrátit WA na svůj NTB? Ikonka na hlavním panelu zůstala, jen se zmenšila. A může mi fungovat WA na NTB i bez toho tabletu? Mám tam samozřejmě účet Googlu.
Díky předem za dpověď Babička Janulka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.