Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se stránkou uložto

Od: jane* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Dneska jsem stahovala jeden film v angličtině s anglickými titulky na uložto. 25 minut se mě to stahovalo a pak mě to napsalo, že soubor nelze otevřít. Jak tomu mám rozumět? Včera jsem jeden film stahovala přes 2 hodiny a to se mě nestálo vůbec. Zvolila jsem si pomalé stahování. A když na uložto žádám film s českým názvem, tak mě to najde jenom filmy v češtině a když tam zadám film se stejným názvem akorát v angličtině, nenajde mi to vůbec. Jsem jenom na mobilu, myslíte že to jde stahovat na mobilu? Nevíte o nějaké jiné stránce, kde se můžou stahovat na mobilu filmy v angličtině zdarma?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

0x

>soubor nelze otevřít
S největší pravděpodobností nemáte v telefonu žádný video přehrávač který by systému řekl že tenhle typ videa přehrává.

Víte v jakém to bylo formátu? Nejlepší bude asi nainstalovat VLC přehrávač do telefonu a zkusit to přehrát v něm

chill
hodnocení

0x

Pořiďte si Netflix, budete to mít bez čekání, starostí, reklam, podvodu, nežere to paměť, bude to legální a jsou tam i seriály všeho druhu. Koukat se na to dá v televizi, počítači, na telefonu, tabletu, vždy si to pamatuje kde jste skončila jako záložka ve knížce. Za jednu cenu může sledovat zaráz víc lidí, o náklady se tedy lze podělit se spolubydlící, kamarádkou atp

anon65534

kde přesně jde o podvod/nelegalitu když je to plně legální a já platím poplatek za každou blbou SD kartu, tiskárnu, pevný disk, dvd, flash...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]