Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skákání obrazovky - zamrznutí

Od: raketa odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

po nastartování PC. mi zamrzne obrazovka a skáče, jediný co mohu, je vypnutí PC a znovu nastartování.. Někdy naběhne OK ale teď to je tak 50/50.

Je to virem?

Zkoušel jsem projet antivirem hardisk na jiném PC... ale problém se nevyřešil.. Pomůžeč si koupit placenou verczy Avastu? ted tam mám zdarma verzi,

Děkuji za radu :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Vypadá to na grafickou kartu nebo její dotekové či vodičové spoje, případně napájení grafiky/zdroj (ale nutně to být nemusí, může to být cokoli). Odpoj/vytáhni grafickou kartu ze slotu a připoj vestavěnou VGA Out (je nutno použít vhodný kabel na propoj s monitorem nebo kabelovou redukci). Pokud už to nebude zlobit, je něco s graf. kartou, pokud to bude pokračovat, tak by to mohla být špatná základní deska/motherboard nebo méněpravděpodobně RAM paměť. Můžeš uvést i stáří komponent PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]